SVIJET IZMEĐU SNOVA I JAVE

Postoji svijet između snova i stvarnosti,svijet koji kao nepremočiva siva koprena obavija naše duše na dopuštajući da samo tako kliznemo prema nečemu što je nama daleko i nepoznato. Iako se na mnogo mjesta može svašta pronaći i pročitati o izvantjelesnim iskustvima nijedno nije zadovoljilo moju znatiželju o tome. Sama sam mnogo puta iskusila čari toga po mnogima neodoljivo zanimljivoga fenomena i nije ni približno izgledalo kao većina svega navedenoga u mnogobrojnim člancima mnogo drugih različitih ljudi koji su uglavnom svi opisivali više manje jednu te istu stvar. Svi kao osjećaju paralizu,lebde iznad svoga tijela vide sami sebe …ne,to nije to što ja vidim kad sam kao u toj “fazi izvantjelesnog iskustva”.Moja iskustva se uvelike razlikuju …i zasad znam samo još jednu osobu s indentičnim iskustvima.

Mnogi bi rekli,ma da,sve je to samo san,umišljaš si ili možda nešto nije u redu s tvojim zdravljem,ali ne znam…možda ipak ima nečega mnogo drukčijega u svemu tome.

Uvijek razmišljam o tome kad je to sve u biti započelo.Jednom davno kad sam bila petogodišnje dijete počela sam primjećivati da postoje snovi normalni kad lijepo spavam i sve je ok.,ali i da postoje snovi tako neobični da bih znala osjećati veliki strah i plakati usred  noći. No s vremenom sam prihvatila takva događanja i više nije postajao strah od toga.

U mojem izvantjelesnom iskustvu ja nikad ne lebdim iznad sebe same,vidim sve oko sebe bez obzira koliki je mrak,samo što sve izgleda kao prevučeno sivo-crnom maglom,ponekad prošetam po sobi,čak i po nekoliko drugih soba…ponekad vidim po koji tamni entitet kako nevoljno sjedi u kutu sobe ili pod prozorom potpuno nezainteresiran za moju prisutnost,mada je jednom zgodom prolebdio iznad mene i nije baš bio druželjubiv..

Ovo možda djeluje kao dobar isječak za horor roman ili film,a možda to i jest…možda se moja svijest poigrava sa mnom tražeći od mene da započnem nešto što bi trebalo promijeniti nešto.

No s obzirom da postoji osoba s istim doživljajima,ne znam…možda ipak postoji svijet koi klizi između naših snova i stvarnosti,ali ga mnogi od nas nikada neće moći ni vidjeti ni osjetiti.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s